Spyttet i ansigtet af anden bilist

Et par bilister kom tirsdag formiddag op at diskutere og det endte med den ene spyttede den anden i ansigtet.

Episoden fandt sted ca. kl. 10.10 og var begyndte med en opbremsning på motorvejen i forbindelse med et andet køretøjs frakørsel derfra var en bilist tilsyneladende blevet ophidset over 31-årig mandlig bilists adfærd i trafikken.

Da den 31-årige lidt senere var standset for rødt lys i krydset Lyngvej / Tranholmsvej i Køge, havde den utilfredse bilist henvendt sig, så de havde talt sammen gennem et nedrullet sidevindue, inden modparten spyttede og straks efter kørte derfra i en bil.

Den 31-årige bilist, der er fra Ishøj, anmeldte episoden til politiet, der nu har registreret det som en anmeldelse om vold. I den forbindelse forsøger politiet nu at få identificeret den 50-55-årige mandlige modpart i sagen ud fra bl.a. anmelderens oplysninger om hans køretøj.

<em>Opdatering:</em>Vi kom i første omgang til at skrive, at episoden fandt sted onsdag formiddag. Det var tirsdag formiddag, det skete.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.