Flere biler fik dæk skåret op

Flere bilejere i Gilleleje opdagede i går, tirsdag, at deres biler havde fået skåret dækkene op.

Den første melding om hærværket fik politiet i går kl. 15.07. Det var et dæk på en Ford Transit, som holdt parkeret på Nellerupgårds Alle. Ifølge anmelderen var dækket blevet skåret op mandag mellem klokken 21.00 og 23.00.

Igen klokken 15.23 indløb der anmeldelse om et opskåret dæk på en bil parkeret på Nellerupgårds Alle. Hærværket var sket mellem klokken 11.00 og 14.05, og omkring klokken 14.00 var en ung dreng set bevæge sig rundt mellem bilerne. Han beskrives som: mand, 13-14 år, almindelig af bygning. Iført sort jakke og mørke bukser. Bar en mørk skoletaske på ryggen.

Klokken 19.49 indløb endnu en anmeldelse om et opskåret dæk på en bil samme sted. Det var sket mellem søndag klokken 23.00 og mandag klokken 16.00. Også på Hestehaven var et dæk skåret op på en bil, som holdt parkeret på vejen tirsdag mellem klokken 07.30 og 14.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.