Fodbold: Weekendens sejre og nederlag i 2. division

© 365Sport.dk.
Holbæk B&I fik besøg af HIK i Holbæk Sportsby søndag eftermiddag. Foto: © 365Sports.dk.
Der har været godt gang i spillet ude på de lokale stadions i 2. division. Vi gennemgår her weekendens sejre og nederlag for de sjællandske hold.

Lørdag spillede Vanløse hjemme mod B93 kampen endte uafgjort 1-1. B93’s mål blev scoret efter 12 minutter af Daniel Stücker. I overtiden udlignede Emil Carlsen for Vanløse.

Også FA 2000 og Brønshøj spillede lørdag. Her vandt FA 2000 på mål af Oscar Scott Carl og Sebastian Jacobsn sat ind med to minutters mellemrum godt en halv time inde i kampen.

Skovshoved tabte 0-4 hjemme til Frem. Frems mål blev sat ind af Daniel Anusic, Tonni Adamsen (x2), Frederik Christensen.

AB fra Gladsaxe var lørdag på besøg hos Aarhus Fremad. AB’s Sylvester Seeger-Hansen scorede kampens første mål efter 34 minutters spil. I 82. minut udbyggede Frederik Ellegaard Christensen til yderligere 0-2. Aarhus Fremads Malthe Dahl Overgaard reducerede i 90. minut til 1-2. Men AB udnyttede tillægstiden og det lykkedes Sylvester Seeger-Hansen at gøre det til 1-3 for AB før dommeren fløjtede kampen af.

Oliver Carrara var udent tvivl den store helt, da Avarta søndag var på besøg hos Hillerød. Carrara scorede kampens tre mål og sikrede dermed Avarta en 0-3 sejr.

I Slagelse sikrede FC Helsingør sig endnu en stribe point til at konsolidere klubbens plads i toppen af 2. divisions pulje 1. Nicolas Mortensen scorede to mål for Helsingør inden for de første 10 minutter. I 39. minut reducerede Slagelses Christoffer Thrane til 1-2 på straffespark. Mod slutningen af kampen udbyggede Jeppe Borrild Kjær Helsingørs føring til slutresultatet 1-3.

HIK var på besøg hos Holbæk B&I i en begivenhedsrig kamp, der bl.a. bød på to røde kort – et til HIKs cheftræner Kristoffer Wichmann for at brokke sig for meget over dommeren. Det andet røde kort fik Holbæks Mathias Larsen i overtiden for at vælte en modstander. HIK kom foran efter 30 minutter på mål af Andreas Lissau. Det til trods for, at Holbæk faktisk havde godt styr på både spil og bold. I 62. minut reducerede Holbæk til 1-1 på straffespark taget af Rasmus Suhr Petersen. Men glæden var kort for kort efter fik HIK tildelt straffespark og det sendte Jonas Hebo Rasmussen sikkert i målet til slutresultatet 1-2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.