Mand stukket i låret: Politiet søger vidner efter overfald på Taastrup Hovedgade

Siden i formiddags har Københavns Vestegns Politi efterforsket en sag, hvor en 37-årig mand blev overfaldet af tre ukendte gerningsmænd.

Overfaldet skete omkring kl. 10 ud for Taastrup Hovedgade 129.

Den 37-årige forsøgte at komme væk ved at kaste sig ind i en tilfældig personbil, der holdt på stedet. Bilens fører flygtede, men blev undervejs ramt af et slag fra en af de tre gerningsmænd, som også kastede sig ind i bilen. Her blev den 37-årige stukket i låret og gerningsmændene flygtede herefter i løb fra stedet.

Den sårede 37-årige brugte bilen til at køre direkte til skadestue i Glostrup. Politiet har nu beslaglagt bilen og er i kontakt med den 37-årige, der siden er blevet overført til Rigshospitalet, hvor han meldes uden for livsfare.

Politiet kender endnu ikke motivet til overfaldet, men oplyser, at den 37-årige i forvejen er kendt i det kriminelle miljø.

Grå Golf
Københavns Vestegns Politi ønsker kontakt med vidner der har set overfaldet og det efterfølgende optrin ved personbilen. Bilen beskrives som en grå VW Golf. Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på 43861448

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.