Sigtet i sag om økseangreb og bankrøveri varetægtsfængslet

Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi er blevet varetægtsfængslet, sigtet drabsforsøg og bankrøveri. (Politifoto)

Den 29-årige Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi er blevet varetægtsfængslet, sigtet for forsøg på manddrab mod et ungt par i Birkerød samt for røveri mod Danske Bank i Ringsted.

Den 29-årige menes at stå bag et angreb på to unge ved en tankstation i Birkerød, hvor han brugte en økse. Ved angrebet pådrog en 19-årig kvinde sig åbent kraniebrud, sår på hals, ryg og hånd, mens en 19-årig mand fik sår i hovedet, skulderen, ryggen og hånden.

Efter overfaldet startede politiet en eftersøgning efter den formodede gerningsmand.

Mandag eftermiddag begik en mand, svarende den til 29-åriges signalement, røveri mod Danske Bank i Ringsted, og politiet mener, at den 29-årige også er gerningsmanden til dette.

Efter en intens menneskejagt hvor samtlige politikredse på Sjælland var involveret, blev den 29-årige anholdt i København mandag aften omkring klokken 22. Da havde han været eftersøgt i næsten to døgn.

Han blev i dag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby, der valgte at varetægtsfængsle ham i fire uger. På begæring af anklagere har retten besluttet, at den 29-årige skal mentalundersøges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.