Sejre og nederlag i 2. divison

Det blev kæmpet om bolden - og pointene - dag Holbæk B&I idag fik besøg af Hvidovre IF. Foto: 365Sport.dk/Rolf Larsen.
Det blev kæmpet om bolden – og pointene – dag Holbæk B&I idag fik besøg af Hvidovre IF. Foto: 365Sport.dk/Rolf Larsen.
Holbæk B&I fik søndag tre vigtige point, da holdet vandt over Hvidovre IF på Holbæk Stadion.

Der blev kun scoret et eneste mål i hele kampen og det mål stod Holbæks Jonas Bengtsson for i 3. minut. Selvom Hvidovre IF lagde et kæmpe pres på hjemmeholdet – og det meste af spillet foregik på Holbæks banehalvdel, så lykkedes det Holbæk at holde gæsterne på afstand – bl.a. gennem en massiv satsning på defensivt spil.

I Helsingør blev det til en overbevisende sejr til hjemmeholdet, da FC Helsingør vandt 3-0 over BSV på mål af Ricki Olsen i 2. minut og Andre Riel i 24. minut. Kasper Enghardt gjorde det til 3-0 i 56. minut.

Nykøbing FC satte favoritter fra Frem på plads, da de to hold mødtes i dag. Mathias Olsen gjorde det til 1-0 i 17. minut og det blev fulgt op 11 minutter senere af Joachim Wagner, som udbyggede føringen til 2-0. Pausen var dårlig nok slut, da Frems Beran Camili pyntede lidt på stillingen og reducerede til 2-1.

Næstved spiller som bekendt i 2. division Vest og her fik holdet besøg af fynske Marienlyst. Sydsjællændernes Stefan Nygaard scorede i 33. minut til 1-0 og igen i 71. minut fik hjemmeholdet mål, da Kevin Bechmann Timm satte bolden i gæsternes net til 2-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.