Kvindelig spritbilist taget to gange på en time

Allerød: En 45-årig kvinde blev på under en time taget to gange i at køre for stærkt – og køre spirituskørsel.

Første gang kvinden blev stoppet af politiet var klokken 18.05 på Banevang i Allerød, hvor en patrulje var igang med hastighedskontrol. Kvinden kørte alt for stærkt og blev derfor stoppet. Betjentene skønnede at hun var påvirket af alkohol, og den 45-årige bilist blev derfor bedt om at puste i et alkometer. Da det viste mere end tilladt, blev hun anholdt og taget med, så en læge kunne tage en blodprøve.

Kvinden fik ombyttet sit kørekort til et midlertidigt, inden hun fik lov til at gå igen.

Men på trods af den omgang, så afskrækkede det ikke kvinden fra at gentage sine synder. For allerede klokken 18.55 så samme politipatrulje den samme bil og med samme kvindelige fører bag rettet. Igen kom hun kørende i for høj fart på Banevang, så hun blev igen standset, anholdt og taget med til endnu en prøveudtagning.

Men denne gang beholdt politiet også det midlertigige kørekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.