Politiet affyrede skud under anholdelse

Høje-Taastrup: En politimand afgav varselsskud under anholdelsesaktion i Høje-Taastrup, da en bil kørte mod ham. Føreren af flugtbilen forsøgte derefter at stikke af fra en efterfølgende politibil. Under flugten smed føreren narkotika ud af bilen. Han blev anholdt kort efter.

I forbindelse med en narkoefterforskning forestået af Midt- og Vestsjællands Politi blev der ved 18-tiden indledt en anholdelsesaktion på en parkeringsplads på Helgeshøj Allé i Høje-Taastrup.

Under aktionen forsøgte en mistænkt mand at stikke af fra politiet i sin bil. I sit forsøg kørte han blandt andet bilen mod en politimand, som derpå afgav ét varselsskud for at stoppe ham, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Den mistænkte stak af i bilen og forsøgte at køre fra en forfølgende politibil.

Under flugten smed føreren en pose med narkotika ud af sin bil.

Kort efter mistede den mistænkte tilsyneladende herredømmet over sin bil og kørte galt ved Snubbekorsvej. Herunder blev flugtbilen påkørt af den forfølgende politibil.

Føreren af flugtbilen blev derefter anholdt. Han er kørt til Politigården i Roskilde.

Ingen personer er kommet til skade ved hændelsen.

Indtil videre er det Københavns Vestegns Politi, som behandler hændelsen ved anholdelsesaktionen og det efterfølgende færdselsuheld. I den forbindelse ventes den anholdte sigtet efter straffeloven for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed.

Han vil formentlig blive fremstillet i grundlovsforhør i retten i Roskilde torsdag i forbindelse med narkotikaefterforskningen, som behandles ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Retsmødet ventes begæret holdt for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning. Derfor kan der ikke siges mere om sagen på nuværende tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.