Politiet jagter 22-årig efter drab

"Foto:
Sundbylille: Nordsjællands Politi i Frederikssund efterlyser den 22-årige Taher Hamade i forbindelse med drabet på en 18-årig pige.

Den 18-årige pige blev fundet tirsdag aften kl. 18.50, siddende i en sort BMW Cabriolet på Højskolevej i Sundbylille ved Frederikssund. Hun blev i første omgang kørt til Hillerød Sygehus, hvorfra hun blev overført til Rigshospitalets Traumecenter. Pigen døde i nat.

Den 22-årige Taher Hamade, der er født i Libanon, beskrives som 175 cm høj, almindelig af bygning. Han har sort hår og var sidst set iført en sort fleece jakke, blå cowboybukser, hvid kasket og mørke kondisko.

Politiet anser Tahmer Hamade, der er bosat i Sverige, for at være farlig og formoder at han er bevæbnet.

Desuden efterlyser politiet en hvid varevogn med tonede ruder af ukendt mærke. Bilen har gule nummerplader. Politiet formoder at vognen er benyttet af Taher Hamade.

Politiet vil gerne høre fra vidner der i tidsrummet kl. 17.45 – 18.50 tirsdag har bemærket den hvide varevogn eller den sorte Cabriolet på Højskolevej mellem Sundbylille og Højskolevejs udmunding i Frederikssundsvej.

Henvendelser i sagen kan ske til Nordsjællands Politi i Frederikssund på telefon 47 31 14 48.

– rl

Foto: Politifoto.

Tema: Skuddrabet i Sundbylille