20. juni 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/analogicus-8164369/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5319062">analogicus</a> / <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=5319062">Pixabay</a>

Onsdag formiddag ved 10-tiden måtte en en DSB-togkontrollør bede om assistance fra politiet til at håndtere en udadreagerende mand, der efter en påtale ikke ville forlade toget.

Politiet rykkede ud til Ringsted Station og fik i toget kontakt til en 38-årig mand uden fast bopæl, der under togrejsen havde røget på toilettet. En påtale herfor medførte utilfredshed hos den 38-årige, der blev skubbet i brystet under forsøget på at bortvise manden fra toget. Han tog også en nødhammer, som han brugte til at slå på toget, men uden at der skete skade på noget.

Den 38-årige blev anholdt og sigtet for vold mod den DSB-ansatte, men løsladt efter afhøring og efter et lægetilsyn indbragt til et sygehus til fornøden undersøgelse og behandling. Senere vil den 38-årige dog høre nærmere fra politiet og anklagemyndigheden, når straffesagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.