28. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 32-årig mand fra Vemmelev anmeldte i går ved 15.30-tiden, at han var blevet udsat for vold af en anden bilist.

Der var opstået uenighed mellem bilisterne omkring deres indbyrdes kørsel ved en sammenfletning på Ringstedgade i Roskilde ved en tankstation, hvor vejen blev indsnævret fra to til en enkelt vognbane.

Da de to biler holdt for rødt i lyskrydset Hovedvejen / Gammelgårdsvej steg modparten ud af sin bil og havde, ifølge den 32-årige, knust sideruden og derefter slået ham flere gange i ansigtet gennem bilruden. Den voldelige bilist havde sat sig ind i sin personbil, hvorefter offeret var steget ud for at tage et foto af bilen og manden med sin mobiltelefon. Den voldelige bilist steg nu ud igen og forsøgte at tage mobilen fra offeret, hvilket dog mislykkedes, hvorefter han flygtede fra stedet i sin bil i sydlig retning.

Der var i øvrigt flere bilister, som havde set optrinnet.

Politiet kunne ud fra de fremkomne oplysninger identificeret den mistænkte, som politiet fandt på sin bopæl. Her foretog politiet anholdelse af en ædru, 36-årig mand fra Roskilde, som blev sigtet for vold mod den anden bilist samt hærværk på grund af den knuste bilrude.

Den anholdte afhørt til sagen og efterfølgende løsladt. Han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.