21. juni 2024

Foto: Politi.dk

Torsdag eftermiddag sigtede politiet to udenlandske mænd for butikstyveri fra en butikker i Outletcentret i Ringsted.

Politiet blev kort før klokken 16 tilkaldt til centret, hvor en centervagt havde tilbageholdt den ene af de to butikstyve. Ved politiets ankomst var en anden centervagt sammen med butikspersonale på jagt efter den anden tyv, som det lykkedes at pågribe i Nørregade.

Der var tale om en 25-årig mand fra algeriet og en 20-årig mand fra Tunesien.

Politiet fik klarlagt, at de to mænd i en sportsbutik havde taget en del tøj med sig ind i nogle prøverum, hvor de hver især iførte sig sportstøjet. De forlod herefter butikken uden at betale for noget, og da personalet efterfølgende konstaterede, at prøverummene var efterladt tomme, slog personalet alarm til centervagterne.

De to anholdte var iklædt sportstøj til en samlet værdi af ca. 3.400 kr. under deres eget tøj. Prismærkerne sad stadig i tøjet, som sportsbutikken krævede erstatning for, fordi tøjet var gennemvædet af sved og ikke kunne sælges efterfølgende.

Under efterforskningen af de to mistænktes færden blev det via videoovervågning klarlagt, at de også havde stjålet to par sko fra en anden butik i outletcentret. Skoene til en værdi af ca. 780 kr. var blevet skjult i en rygsæk, inden de forlod butikken uden at betale og uden aktivering af alarmerne i skoene.

Begge mænd blev anholdt og bragt til politistationen i Roskilde og afhørt til sagerne.

De fremstilles i grundlovsforhør i løbet af fredag i Retten i Roskilde. Her vil anklagemyndigheden kræve dem varetægtsfængslinget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.