26. februar 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Mandag morgen klokken 07.24 blev en ambulance tilkaldt til McDonad’s restauranten på Klosterparks Allé i Ringsted, hvor en en bilist i driv in-banen, var ukontaktbar.

Politiet kørte også til stedet,hvor ambulancepersonalet havde taget sig af bilisten – en 32-årig mand fra Ringsted. Vidner forklarede politiet, at manden var kørt til drive in-banen ved restauranten og formentlig var faldet i søvn i bilen, så han var ukontaktbar.

Politiet vurderede, at den 32-årige var påvirket af alkohol og derfor kunne mistænkes for spirituskørsel i sin bil frem til stedet. En vejledende alkometertest bekræftede mistanken, idet den 32-åriges pustede alkometeret op til så kraftigt et udslag, at alkoholkoncentrationen i hans blod kunne være over to promille. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og overtaget af politiet, da han ikke havde behov for sundhedsfaglig behandling. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkoholkoncentration i blodet.

Politiet gjorde den 32-årige bekendt med, at hans personbil blev beslaglagt efter reglerne om vanvidskørsel på grund af mistanken om alkoholpåvirkningen over to promille. Bilejeren protesterede over den beslutning, så nu skal en dommer kigge nærmere på politiets grundlag for beslaglæggelsen.

Når analyseerklæringen fra den udtagne blodprøve foreligger, vil den 32-årige høre nærmere fra politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.