27. april 2024

Tommy Kamp er blevet tiltalt for bedrageri af særlig grov beskaffenhed i sag fra Køge. Foto: Region Sjælland.

Tommy Kamp er blevet tiltalt for bedrageri af særlig grov beskaffenhed i sag fra Køge. Foto: Region Sjælland.
Køge: Der er rejst tiltale mod den tidligere lokalpolitiker Tommy Kamp og to restauratører fra Køge i en meget omtalt sag om bestikkelse.

Anklagemyndigheden i Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at tiltale to restauratører fra Café Vanilla i Køge for forsøg på bestikkelse. Samtidig er Tommy Kamp blevet tiltalt for bedrageri af særlig grov beskaffenhed.

Midt- og Vestsjællands Politi indledte efterforskningen i sagen i april 2011 i anledning af, at restauratørerne politianmeldte lokalpolitikeren for igennem en fireårig periode at have modtaget bestikkelse i form af gratis beværtning på deres café samt flere gaver mod at politikeren sørgede for, at caféen fik tilladelse fra kommunen til udeservering på Køge Torv.

Lokalpolitikeren er tiltalt for bedrageri ved i samme periode at have udnyttet en opfattelse hos restauratørerne om, at politikeren havde bestemmende indflydelse på, hvorvidt Køge Kommune ville imødekomme restauratørernes ansøgninger om tilladelse til udeservering på Køge Torv.

Sagen, der endnu ikke er blevet berammet, vil blive behandlet som en domsmandssag ved Retten i Roskilde over 4 retsdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.