14. september 2024

Foto: Rolf Larsen.

En anmeldelse om en maskeret ung mand der gik rundt med en riffel eller gevær på Nørre Allé i Kalundborg fik torsdag eftermiddag politiet til igangsætte en stor politiindsats.

Det fremgåraf døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi, at anmeldelsen indløb til politiet kl. 16.14.

Den unge mand var set gå i retning af Lerchenfeldvej og patruljer søgte i Herredsåsen. I et grønt område fik hundepatrulje øje på den maskerede mand, som havde ansigtet helt tildækket. De råbte ham an, men han efterkom ikke deres anvisninger om at smide sit våben, men vendte sig mod betjentene med våbnet i hænderne. Patruljen trak deres våben, og nu smed den unge mand geværet fra sig og blev tilbageholdt.

Under maskeringen viste sig at være en 12-årig dreng fra lokalområdet. Det medbragte våben var et legetøjsgevær, som så meget ægte ud.

Ingen kom noget til i forbindelse med sagen, men drengen blev kørt hjem til sine forældre. De fik en snak om, at drengens adfærd havde skabt stor bekymring for beboerne i området. Politiet følger nu op med drengen og familien i forhold til episoden, og hvorfor det gav anledning til den store politiindsats.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.