20. juni 2024
Brandbil

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Mandag eftermiddag rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i en lejlighed i en beboelsesejendom på Søndre Parkvej i Ringsted.

Mandag eftermiddag rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i en lejlighed i en beboelsesejendom på Søndre Parkvej i Ringsted.

Meldingen indløb kl. 14.53.

På stedet var den 54-årige mandlige beboer blevet reddet ud af to andre mænd, der havde opdaget røg fra mandens lejlighed. Da beboeren ikke reagerede ved banken på hans dør, valgte de to mænd at sparke døren ind, hvorefter de kunne redde den 54-årige ud, så brandvæsnet kunne overtage den videre behandling af ham, indtil han i en tilkaldt ambulance kunne køres til skadestuen til undersøgelse og behandling for mulig røgforgiftning.

Branden viste sig at være i lejlighedens køkken og brandfolkene fik hurtigt slukket ilden, så skaderne blev begrænset til området ved komfuret.

Ifølge politiet formodes branden at være opstået i forbindelse med madlavning, men den 54-årige er tirsdag formiddag ikke afhørt til sagen om de nærmere omstændigheder herved.

Ingen øvrige beboere i beboelsesejendommen blev berørt af branden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.