25. juli 2024

Ringsted: En 30-årig kvinde og en 44-årig mand blev lørdag aften stukket med kniv ved Fakta supermarkedet på Jyllandsgade i Ringsted.

Det voldsomme overfald skete omkring kl. 19.15 da den 30-årige kvinde efter aftale mødtes med en tidligere mandlig bekendt på parkeringspladsen ved Fakta. Her overfaldt han hende og stak hende flere gange med en kniv.

En 44 årig mandlig kunde fra Ringsted så overfaldet på kvinden og løb hen for at stoppe manden, og fik et enkelt knivstik i den ene arm.

Gerningsmanden løb fra stedet i retning mod Ringsted Station.

Den 30 årige kvinde og den 44 årige mand søgte efterfølgende voldsomt blødende hjælp i Fakta, og både politi og ambulancer blev tilkaldt.

Den formodede gerningsmands identitet blev hurtig fastlagt og han blev eftersøgt i området, hvor han godt to timer senere blev anholdt på gaden på Jørgen Roeds Vej.

Han er sigtet for forsøg på manddrab på kvinden og grov vold overfor manden ved at have stukket begge med en kniv.

Den anholdte er en 44 årig tyrkisk statsborger med bopæl i Nordsjælland. Den forurettede kvinde er dansk statsborger med tyrkiske rødder.

Begge de tilskadekomne er indladt på sygehuset og er udenfor livsfare.

Politiet ønsker af hensyn til efterforskningen ikke at oplyse yderligere omkring sagen og sagens personer, men oplyser dog, at den 44-årige formodede gerningsmand bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.