21. juni 2024

Foto: Presse-fotos.dk

En mand blev torsdag eftermiddag skudt og dræbt på Brøndby Nord Vej.
Video: Presse-fotos.dk

En mand blev torsdag eftermiddag skudt og dræbt på Brøndby Nord Vej.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi, der modtog flere anmeldelser om skyderi klokekn 14.30.

Politiet rykkede talstærkt ud til området, der hurtigt blev afspærret.

Offeret, en mand i slutningen af 20’erne blev kørt til hospitalet, men afgik ved døden.

Mandens pårørende er underrettet, oplyser Københavns Vestegns Politi, der torsdag aften ikke ønsker at frigive yderligere oplysninger om den dræbte.

Bil sat i brand

En mørk Skoda Octavia stationcar er set køre væk fra Brøndby Nord Vej efter skudepisoden. Klokken 14.45 blev en tilsvarende Skoda Octavia stationcar fundet i brand på Nybovej, hvilket er cirka seks kilometer fra Brøndby Nord Vej. Københavns Vestegns Politi efterforsker lige nu episoderne på Brøndby Nord Vej og Nybovej ud fra en formodning om, at der kan være en sammenhæng.

Søger vidner

I forbindelse med efterforskningen efterlyser politiet vidner og Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.

-Vi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt i forbindelse med skudepisoden på Brøndby Nord Vej omkring klokken 14.30 eller kort efter på Nybovej ved den brændende bil. Vi hører også gerne, hvis nogen har set en mørk Skoda Octavia køre på ruten mellem Brøndby Nord Vej og Nybovej, siger politiinspektør Mogens Lauridsen.

Politiinspektøren oplyser, at efterforskningen stadig er i en indledende fase, at der efterforskes bredt, og at det er for tidligt at sige noget om motiver, miljøer og mulige relationer.

Han ønsker ikke at kommentere efterforskningen yderligere i dag udover, at episoden bærer præg af at være målrettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.