28. april 2024

Hele landet: Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen kalder tirsdagens finanslovsaftale med regeringen for ‘Et skridt i den rigtige retning’.

Ifølge den ene af parterne i aftalen, Venstre, sikrer aftalen, at danske virksomheder får bedre mulighed for at skabe vækst og arbejdspladser.

– Vi har fremrykket store dele af vækstaftalen fra foråret til gavn for danske virksomheder, som nu får endnu bedre vilkår for at skabe nye arbejdspladser. Samtidig sikrer aftalen, at det fremover bedre kan betale sig at arbejde, siger Venstres formand Lars Løkke Rasmussen.

Med aftalen træder skatte- og afgiftslettelser fra vækstaftalen, som ellers først skulle træde i kraft i 2015, allerede i kraft næste år. Samtidig forhøjes beskæftigelsesfradraget, ligesom det særlige beskæftigelsesfradrag for enlige forsørgere bliver indført fuldt ud allerede i 2014 og det glæder venstreformanden:

– Som jeg har sagt mange gange, så er der noget, der er vigtigere end noget andet. Og lige nu er det vigtigt at sikre danske arbejdspladser og gøre det attraktivt at gå på arbejde. Vi ville gerne være gået endnu længere, men det var ikke muligt med regeringen. Det ændrer dog ikke ved, at finanslovsaftalen er et skridt i den rigtige retning for Danmark.

Aftale med Enhedslisten havde været forkert retning
Lars Løkke Rasmussen glæder sig over, at regeringen droppede at lave en aftale med Enhedslisten og i stedet gik til Venstre og Konservative:

– Aftalen er sund fornuft og ikke mindst god for Danmark. Den skaber arbejdspladser og gør det mere attraktivt at gå på arbejde. Alternativet var en uambitiøs aftale med Enhedslisten, der ville have været et skridt i den forkerte retning, siger Lars Løkke Rasmussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.