28. april 2024

Et kærestepar forsøgte lørdag aften at stikke af fra politiet – men endte med flere sigtelser for diverse lovovertrædelser.

To politibetjente var lørdag kort før midnat på en almindelig patrulje på Skovvejen ved Sakskøbing, da de blev opmærksomme på en bil, der kom kørende og de valgte at standse bilen for en kontrol.

I bilen sad en kvinde og en mand. Kvinden, der var fører af bilen, havde glemt sit kørekort, og da betjentene ville undersøge bilen lidt nærmere tilbød hun at køre ind til siden for at parkere lidt bedre. Det fik hun lov til, men i stedet gassede hun op og kørte væk med høj hastighed. De to betjente kørte efter ad Skovvej, Lindevej, Maribovej, Nørrevang og videre ad Emil Aarestrups Gade. Her standsede bilen, og kvinden og manden løb i hver deres retning.

Kort efter kom en hundepatrulje, der satte en politihund til at snuse dem op. Der gik ikke længe før hunden havde fundet manden i en kælderskakt. Det var en 26-årig mand fra Farum, som blev anholdt. Han fortalte, at kvinden, der havde kørt bilen, var hans kæreste. Derfor gik der ikke længe, før politiet kunne anholde hende i hendes lejlighed i Sakskøbing.

Det viste sig, at bilen var stjålet, så de blev begge sigtet for brugstyveri. Kvinden blev også sigtet for at køre uden kørekort. Og ved den efterfølgende ransagning af kvindens lejlighed, blev der fundet nogle strømpistoler og ulovligt fyrværkeri. Derfor blev hun også sigtet efter våbenloven og fyrværkeriloven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.