21. juni 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/TheDigitalWay-3008341/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2894318">TheDigitalWay</a> / <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=2894318">Pixabay</a>

Nordsjællands Politi modtog i løbet af ondsagen flere anmeldelser om tyverier fra bl.a. personbiler i området omkring Harmonivej i Ølstykke.
Arkivfoto: TheDigitalWay / Pixabay

Nordsjællands Politi modtog i løbet af ondsagen flere anmeldelser om tyverier fra bl.a. personbiler i området omkring Harmonivej i Ølstykke.

På baggrund af de mange anmeldelser kørte politiet til stedet for at undersøge forholdene nærmere. Nordsjællands Politi oplyser, at man arbejder ud fra en formodning om, at der er tale om den samme gerningsperson grundet sammenfæld i gerningstidspunkt og –sted.

Mellem klokken 05.40 og 06.00 tiltvang gerningspersonen sig adgang til en personbil, hvorfra der blev stjålet en Brobizz. Derefter forsøgte gerningspersonen at bryde ind i en campingvogn på stedet, men blev forstyrret i sit foretagende, og indbruddet blev derfor ikke gennemført.

Mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 06.30 tiltvang gerningspersonen sig adgang til en anden personbil på Harmonivej, og fra d en blev der stjålet en pung indeholdende diverse personlige id-kort.

I samme tidsrum tiltvang gerningspersonen sig også adgang til en personbil på vejen, men fra denne blev der ikke umiddelbart stjålet noget.

I samme tidsrum foretog gerningspersonen indstigning i et skur på stedet. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande herfra. 

Fra en garage på Harmonivej stjal gerningspersonen ro rammer øl samt en rygsæk. Det skete mellem klokken 00.01 og 08.00.

Mellem tirsdag klokken 15.00 og onsdag klokken 07.45 tiltvang gerningspersonen sig adgang til endnu en personbil på Harmonivej, hvor vedkommende tæmte handskerummet for genstande, herunder et par handsker og personlige id-kort.

På Tangbjergvej foretog gerningspersonen mellem klokken 05.30 og 08.00 indstigning i endnu en personbil, hvorfra der blev stjålet en registreringsattest, solbriller og opladerkabler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.