20. maj 2024

Foto: Rolf Larsen.

Sent torsdag aften modtog politiet en anmeldelse om, at det lød som om, nogen arbejdede med en vinkelsliber ved redskabsskuret ved Skibinge kirke ved Præstø, og det var lidt påfaldende, tidspunktet taget i betragtning.

Der var mærker efter en vinkelsliber i låsen og i et jernrør, der sikrer døren til skuret.

På baggrund af forklaringerne fra vidnet kunne en politipatrulje kort efter standse en bil med påhængsvogn på Ronesbanke.

Føreren var en 24-årig mand fra Næstved, og der var fire passagerer med i bilen, som alle blev anholdt. Der var tale om en 29-årig mand, en 36-årig kvinde, en 16-årig fyr og en 16-årig pige fra Næstved. De blev sigtet for forsøg på indbrud, og i bilen blev der fundet en taske med tre vinkelslibere.

Den 29-årige havde også en taser med, så han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, mens den 16-årige pige havde 2,9 gram amfetamin og 4,2 gram hash på sig. Hun blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

De anholdte blev kørt til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, men de har endnu ikke forklaret noget om baggrunden for indbrudsforsøget. De anholdte blev løsladt efter afhøringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.