29. februar 2024

Foto: Presse-fotos.dk

Sagen om en brand i et sommerhus i Ølsted lørdag formiddag har nu ført til, at en kvinde er blevet fundet dræbt på en adresse i Frederikssund Kommune.

Sagen om en brand i et sommerhus i Ølsted lørdag formiddag har nu ført til, at en kvinde er blevet fundet dræbt på en adresse i Frederikssund Kommune.

Kort før middag blev brandvæsnet sendt ud til en brand i et sommerhus på Maxivej ved Ølsted. I den forbindelse kom politiet også talstærkt til stedet og nogle af betjentene var bevæbnet med maskinpistoler, ligesom også hundepatruljen kom frem til stedet.

Nordsjællands Politi oplyser, at man allerede ved anmeldelsen fik at vide, at en person havde sat ild til huset. Den mistænkte var en 30-årig mand, som var bruger af huset. En intensiv jagt på den mistænkte blev sat i gang, og sent på eftermiddagen blev han anholdt i K’øbenhavn.

Den videre efterforskning af sagen førte til, at politiet på en adresse i Frederikssund Kommune fandt en dræbt kvinde, som den 30-årige mand er mistænkt for at have dræbt.

Politiet ofrventer at den 30-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen.

Vicepolitiinspektør Per Thuesen, Nordsjællands Politi, oplyser, at der fortsat pågår intens efterforskning af sagen, hvorfor Nordsjællands Politi ikke har yderligere oplysninger for nuværende.

Læs også: Brand i sommerhus – maskinpistol-bevæbnet politi tilstede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.