21. maj 2024

Københavns Politi efterforsker tre knivstikkerier som fandt sted i løbet af weekenden.

Politiet efterforsker de tre knivstikkerier som isolerede hændelser.

Det første fandt sted lørdag kort før klokken 19. Her blev en 15-årig dreng stukket med kniv på Strøget ved Jorcks Passage. Drengen kom alvorligt til skade, men er, ifølge politiet, uden for livsfare.

Søndag kort efter klokken 17.30 modtog politiet en anmeldelse om, at en 33-årig mand var blevet stukket med kniv på Slotsgade på Nørrebro. et blev i første omgang oplyst, at han var svært tilskadekommen, men han har ikke været i livsfare, oplyser politiet.

Det tredje knivstikker fandt sted kort før klokken 2 natten til søndag ved Lergravsparken på Amager. Her var en 18-årig mand blevet stukket flere gange med kniv, men var uden livstruende skader.

Politiet anholdt mandag en 16-årig ung mand og sigtede ham for knivstikkeriet natten til søndag. Den 16-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag.

Københavns Politi oplyser, at der på nuværende tidspunkt ikke noget, der tyder på, at der skulle være sammenhæng mellem de tre sager. Der er heller ingen indikationer på, at de har forbindelse til nogle af de andre knivstikkerier, der fandt sted i sidste uge.

”Vi har i alle tre sager tidligt sat gang i en omfattende efterforskning. På nuværende tidspunkt er der ikke noget i efterforskningerne, der sandsynliggør, at der skulle være en sammenhæng mellem dem,” siger vicepolitiinspektør Jesper Beuschel.

”Der er heller ikke nogen indikationer på, at knivstikkerierne har forbindelse til den aktuelle bandekonflikt, men det er endnu for tidligt at slå helt fast,” siger Jesper Beuschel.

Københavns Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set noget af relevans for de tre sager. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.