26. februar 2024

Foto: Rolf Larsen

Politiet søger en lastbil, som torsdag kort før klokken 12.3 blev påkørt af en personbil i Højby Huse – måske ved chaufføren intet om påkørslen.

Torsdag kort før klokken 12.30 kontaktede en 53-årig kvinde fra Jystrup Midtsj. sig til politiet, fordi hun i krydset Hovedvejen – Højbyvej i Højby Huse syd for Lejre havde påkørt bagenden af en lastbil, hvis fører formentlig ikke havde bemærket noget og derfor havde fortsat sin kørsel.

Politiet kørte til uheldsstedet og fik her kontakt til den 53-årige kvinde, som var uskadt efter at være tilset af personalet fra en tilkaldt ambulance.

Hendes personbil havde store skader på fronten, og airbags var blevet udløst i forbindelse med påkørslen, som skete, da hun formentlig kørte lidt for tæt på og for sent opdagede, at lastbilen foran hende bremsede.

Politiet har optaget rapport om uheldet i et forsøg på at få identificeret en større lastbil, hvis fører formentlig ikke har bemærket noget til påkørslen. I den forbindelse søger politiet vidner, som måtte have oplysninger om lastbilen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.