20. juni 2024

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk

En 22-årig mand er død efter han tirsdag eftermiddag blev ramt af flere skud i boligområdet Hallingparken ud for nr. 2 i Brøndby

En 22-årig mand er død efter han tirsdag eftermiddag blev ramt af flere skud i boligområdet Hallingparken ud for nr. 2 i Brøndby

Københavns Vestegns Politi modtog klokken 13.13 anmeldelse om skudepisoden.

 Et stort antal politipatruljer blev sendt til stedet, og her kunne det konstateres, at en 22-årig mand var alvorligt såret af flere skud, og han blev derfor med det samme bragt på hospitalet med ambulance. Efterfølgende blev den unge mand erklæret død på hospitalet. De pårørende er underrettet.

-Det er endnu alt for tidligt at sige om der kan være en forbindelse mellem denne skudepisode, og de andre skyderier, der har været i Københavnsområdet de sidste uger – men det indgår naturligvis i den fortsatte efterforskning, siger politidirektør Kim Christiansen.

Vidner her set to personer løbe fra stedet umiddelbart efter skyderiet. Den ene beskrives som 170-180 cm høj, under 30 år og ikke etnisk dansk af oprindelse. Personen var iført mørkt tøj.

I forbindelse med efterforskningen, er en person anholdt, og politiet er nu i gang med at afklare hans rolle i sagen.

-At skyde sådan i et beboelsesområde er fuldstændig uacceptabelt og vi har sat massivt ind for at stoppe gerningsmændene og strafforfølge dem, siger politidirektør Kim Christiansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.