28. april 2024

Helene-Maria blev i nat overfaldet - nu deler hun sine billeder på Facebook i håb om, at det kan hjælpe med at finde gerningsmanden. Privatfoto.

Helene-Maria blev i nat overfaldet - nu deler hun sine billeder på Facebook i håb om, at det kan hjælpe med at finde gerningsmanden. Privatfoto.
Helene-Maria blev i nat overfaldet – nu deler hun sine billeder på Facebook i håb om, at det kan hjælpe med at finde gerningsmanden. Privatfoto.
19-årige Helene-Maria Groot Jørgensen blev ved midnatstid natten til i dag overfaldet og med egne ord “gennem tæsket” ved St. Merløse Skole i Nordvestsjælland.

Overfaldet skete mellem kl. 00.10 og 00.30.

Privatfoto.
Privatfoto.

– Jeg var ude og gå en tur, hvor efter jeg bliver forfulgt af en mand iført sort jogginsæt med hætten trukket over hovedet, skriver Helene-Maria Groot Jørgensen på sin Facebook-profil og fortsætter:

– Han slår mig ned i jorden gentagende gange og slår mig i ansigtet. Han forsvinder hurtigt igen. Og jeg når desværre ikke at reagere!

Manden beskrives som mellem 30-40 år gammel, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, talte dansk. Han var iført sort joggingtøj med hætte og sorte støvler.

På sin Facebook-profil opfordrer Helene-Maria Groot Jørgensen til, at billederne af hende, sammen med efterlysningen af manden bliver delt, så gerningsmanden kan blive fanget.

Hvis man har set noget eller har andre informationer til sagen, så kan man kontakte politiet på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.