Bendtner stopper i F.C. København

Arkivfoto: Кирилл Венедиктов (CC BY-SA 3.0)

F.C. København og Nicklas Bendtner forlænger ikke den nuværende aftale, der udløber ved årsskiftet. Det meddelte klubben tirsdag formiddag i en pressemeddelelse.

– Vi har været meget tilfredse med Nicklas og det bidrag, han er kommet med til truppen, både i omklædningsrummet og ikke mindst på træningsbanen, siger FCKs manager Ståle Solbakken og fortsætter:

– Han har været en mønsterelev og hjulpet truppen og de unge spillere i hverdagen med sin erfaring som fodboldspiller og sit gode humør.

Om sit farvel til den københavnske klub siger Nicklas Bendtner:

– Jeg har hele tiden kendt til præmisserne for den mulighed, jeg fik af FCK og Ståle, og jeg er blevet behandlet godt af alle i klubben.

– Jeg er stolt over, at jeg fik spillet i FCK-trøjen og scoret et mål i Telia Parken, som var en af mine drømme som fodboldspiller, siger Nicklas Bendtner.

– Der er ingen tvivl om, at jeg havde en drøm om, at det skulle blive til mere spilletid og måske en længere aftale. Men jeg respekterer fuldt ud den beslutning, Ståle har truffet, og jeg fortryder på ingen måde, at jeg fik den her tid i FCK.

Om sin fremtid siger Bendtner:

– Nu vil jeg tænke mig rigtigt godt om i forhold til min fremtid og mærke grundigt efter, om jeg skal forsøge et nyt eventyr i fodboldverdenen eller sige stop og tage hul på nogle nye eventyr i tilværelsen, siger Nicklas Bendtner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.