Anahita Malakians stopper efter “naziburger”-artikel og hærværk

Anahita Malakians. Foto: Nye Borgerlige.

Anahita Malakians. Foto: Nye Borgerlige.


Anahita Malakians har nu sagt sit job op som bestyrer af burgerrestauranten The Barn på Nørrebro i København.

Som vi skrev i går, så blev restauranten natten til lørdag udsat for hærværk. Et hærværk som Anahita Malakians selv er overbevist om, var politisk motiveret. Få dage forinden, skrev det venstreorienterede medie Konfront en artikel om Anahita Malakians og burgerrestauranten The Barn med overskriften Naziburger: Højreekstremist åbner burgerbar i Nordvest.

I kølvandet på artiklen modtog The Barn mange dårlige anmeldelser på Facebook, hvor der bl.a. blev henvist til Anahita Malakians politiske virke som kandidat for Nye Borgerlige.

Anahita Malakians fik dog også støtte – både på Facebook, men også fra f.eks. boligminister Kaare Dybvad Bek, som efter artiklen benyttede frokostpausen i Folketingets åbningsdebat til at besøge Anahita Malakians og The Barn.

Men efter hærværket natten til lørdag, har Anahita Malakians nu valgt at sige stop.

På sin Facebook-side skriver hun:

Det er med den dybeste sorg i mit hjerte, at jeg er nødt til at skrive dette opslag.

Af hensyn til ejerne og de der arbejder i The Barn, samt de der planlægger deres events på stedet, har jeg valgt at sige op fra dd. med øjeblikkelig virkning.

Læs også: Politikers burgerrestaurant udsat for hærværk og Minister støtter op om Anahita Malakians efter “naziburger”-artikel”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.