Minister støtter op om Anahita Malakians efter “naziburger”-artikel

Boligminister Kaare Dybvad Bek på besøg hos Anahita Malakians i burgerrestauranten The Barn. Privatfoto/Facebook.

Boligminister Kaare Dybvad Bek på besøg hos Anahita Malakians i burgerrestauranten The Barn. Privatfoto/Facebook.


Den socialdemokratiske boligminister Kaare Dybvad Bek, støtter Nye Borgerliges kandidat, Anahita Malakians, efter hendes restaurant er blevet omtalt i venstrefløjsmediet Konfront.

Onsdag skrev mediet en artikel om Anahita Malakians og burgerrestauranten The Barn, som åbnede den 29. september på Nørrebro. Artiklen har overskiften Naziburger: Højreekstremist åbner burgerbar i Nordvest.

Det fik boligministeren til, at bruge frokostpausen under Folketingets åbningsdebat i torsdags til et besøg på The Barn.

På Facebook har Kaare Dybvad Bek lagt et billede op hvor han står sammen med Anahita Malakians i restauranten og han skriver bl.a.:

“I dag udnyttede jeg frokostpausen under Folketingets åbningsdebat til at spise min frokost hos Anahita Malakians, der serverer burgere ved Nørrebro Station.

Det gjorde jeg, fordi en sekterisk venstreorienteret gruppe de seneste dage har angrebet Anahita personligt og hængt hende ud på nettet – blot fordi hun er politisk aktiv i Nye Borgerlige og mener noget andet end dem.”

Kaare Dybvad Bek skriver videre, at han er politisk uenig med Anahita Malakians, men “når man bliver truet på sit levebrød på grund af sine holdninger, må vi andre træde til og støtte op!”

Han slutter sit indlæg af med at anbefale stedets burgere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.