Regionsrådsformand vil i dialog med borgerne
Regionsrådsformand Heino Knudsen synes, at borgerne i Region Sjælland skal have mulighed for dialog med den politiske ledelse i regionen.

Derfor inviterer Heino Knudsen i løbet af det næste års tid borgerne til en række én-til-en møder på regionens sygehuse under navnet “Sæt formanden i stævne”. Her er alle velkomne til at bestille en tid og tage en snak med regionsrådsformanden.

– Borgerne og medarbejderne er dem, der har kendskab til dagligdagen i Region Sjællands behandlingstilbud. Derfor er det vigtigt, at jeg som regionsrådsformand lytter. Jeg skal vide, hvad de oplever, og de skal vide, hvorfor vi gør, som vi gør i regionen, siger Heino Knudsen regionsrådsformand i Region Sjælland.

Borgerne kan vælge at indsende spørgsmål og emner på forhånd, så det er muligt for regionsrådsformanden at sætte sig ind i sagen, men det er også i orden bare at møde op til det aftalte tidspunkt.

– Møderne skal være på borgernes præmisser. Jeg vil gerne have en åben dialog med dem ud fra det, som de gerne vil tale om, siger Heino Knudsen

Som udgangspunkt er der afsat cirka et kvarter til hvert møde, og de første to mødedage er allerede fastlagt og åben for tilmelding. De vil finde sted den 2. maj på Sjællands Universitetshospital i Roskilde og den 6. juni på Nykøbing F. Sygehus.

Regionsrådsformand: Indsend idéer
Udover at åbne op for dialog med borgerne i Region Sjælland opfordrer regionsrådsformanden også til, at borgerne ikke holder sig tilbage med at indsende gode idéer til regionens “Idélinje”. Ideerne skal være med til at forbedre Region Sjællands tilbud til borgerne eller forholdene for de ansatte.

– Der er uvurderlige erfaringer og viden rundt om i regionen hos borgere, patienter og medarbejdere. Den viden har et kæmpe potentiale, der kan omsættes til ideer. Men vi skal have det frem i lyset, og jeg vil opfordre alle til at sende mig de ideer, de har, eller til at lægge hovederne i blød og se på, hvordan vi kan gøre det bedre, siger Heino Knudsen.

Idélinjen har eksisteret i en årrække, men det seneste år er der kun indsendt cirka 15 idéer, og det vil regionsrådsformanden gerne have ændret på.

– Tiltag og forbedringer sker ud fra den viden, som vi beslutningstagerne har, og derfor håber jeg, at borgerne i højere grad vil være med til at præge og forbedre Region Sjælland, siger Heino Knudsen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.