Politiet til mand efterlyst for drabsforsøg: Meld dig eller vi offentliggør dit billede
Foto: Rigspolitiet

Københavns Politi efterforsker i øjeblikket en sag vedrørende forsøg på manddrab på en 15-årig dreng.

Drabsforsøget fandt sted torsdag den 15. juni kl. 20.49 på Nørrebrogade ud for nr. 48 i København. Her blev en 15-årig dreng af anden etnisk oprindelse end dansk umotiveret overfaldet og stukket med kniv.

Knivstikket var så alvorligt, at den forurettede har været i livsfare. Han er dog nu uden for livsfare.

I forbindelse med efterforskningen har politiet sikret en meget stor mængde videoovervågning, og af en af disse videoovervågninger fremgår hele overfaldet.

– Vi har sikret videoovervågning på stedet, og denne er af så god kvalitet, at vi kan se hele hændelsesforløbet – herunder meget tydelige billeder af gerningsmanden. Vi opfordrer ham derfor til snarest muligt at melde sig selv til politiet ellers vil vi efterlyse ham med billede og video i pressen i morgen (onsdag den 21. juni -red.), siger politikommisær Hans Erik Raben, der er efterforskningsleder.

Og han forsætter:

– Vi er fortsat interesseret i at høre fra vidner, der har oplysninger om sagen – herunder kendskab til gerningsmandens identitet. Endvidere kan oplyses, at gerningsmanden var sammen med 4-5 andre yngre mænd/drenge, som vi også er interesseret i at få identificeret og tale med.

Gerningsmanden beskrives som:

Ung mand/dreng, anden etnisk oprindelse end dansk, mørk i huden, 16-18 år, ca. 170 cm høj, kortklippet let krøllet sort hår, der er kort i siderne, mørke øjenbryn, iført sort langærmet hættetrøje af mærket ”NIKE” (hvidt ”NIKE”-logo på venstre bryst), hvid t-shirt inden under hættetrøjen, grå (lyse) knælange shorts (i ”joggingstof”/bomuldsstof) med sort vertikal stribe ned langs siden yderst på begge ben, korte hvide sokker (footies), samt sorte joggingsko med hvid kant på hælen og hvide striber nederst i svangen, havde en KNIV i højre hånd.

Har man oplysninger om sagen, kan man kontakte Københavns Politi på telefon 33 14 14 48 eller nærmeste politi på 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.