Fire personer med relationer til rockermiljøet anholdt
Fire personer med relationer til rockergruppen Satudarah blev i går ved frokosttid anholdt i Næstved og København. Anholdelserne skete i forlængelse af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis omfattende efterforskning efter skyderierne i bl.a. Næstved i efteråret.

De tre mænd og en kvinde vil blive fremstillet i grundlovsforhør i dag ved retten i Næstved. De er alle sigtet for overtrædelse af Straffelovens §192a, som handler om skærpende omstændigheder med våben i det offentlige rum.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har gennem en længere periode foretaget anholdelser og sigtet en del personer med relationer til rockermiljøet. En status viser, at politiet siden skyderierne i Næstved i september og oktober måned har beslaglagt seks skydevåben og sigtet i alt 12 personer, hvoraf fem lige nu sidder varetægtsfængslet, tre er på fri fod, men er stadig sigtet, og de sidste fire fremstilles i dag. De mange sigtelser fordeler sig ligeligt mellem personer med tilknytning til enten Bandidos eller Satudarah.

– Det her er et ganske mærkbart signal, vi har sendt til rockergrupperne: Vi tolererer ikke den form for afstumpethed med våben i det offentlige rum. Det skaber utryghed for vores almindelige borgere i politikredsen. Der er ingen tvivl om, at vores massive indsats med de mange sigtelser, vil gøre det sværere for rockergrupperne at agere, som vi så det i efteråret. Vi håber, at de forstår budskabet, siger politiinspektør Kim Kliver, der understreger, at arbejdet i relation til rockergrupperingerne fortsætter med uforandret styrke.

123456789

Skriv et svar