Røvede Kvickly for dameundertøj og vodka
Kort før klokken 18 torsdag udviklede et simpelt butikstyveri sig til røveri i Kvickly i Holte Mitpunkt.

Tyveriet blev opdaget og en russisk mand og kvinde blev tilbageholdt. Men det lykkedes manden at flygte fra stedet. Han blev dog pågrebet af butiksdetektiven, som holdt fast i ham. Det fik den mandlige butikstyv til at trække en lommekniv og stikke ud efter butiksdetektiven, som afværgede knivstikkeriet, men måtte slippe sit tag i manden, som flygtede fra stedet med kosterne; kvindeundertøj og en flaske vodka.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, Østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Muskuløs, hvis hudvfarve og sort kort hår. Han talte russiske og har et ar over det ene øje. Han var iført sort jakke, cowboybukser, briller og er bevæbnet med en lommekniv.

123456789

Skriv et svar