Sigtet for spirituskørsel efter mindre uheld
Politiet fik torsdag aften kort efter kloken 20 en anmeldelse om, at en bil var bakket ind i en stander med varer på Shell-tanken på Algade i Vordingborg, uden at føreren bagefter henvendte sig i butikken.

Bilisten kørte over på en p-plads overfor benzintanken, og vidner kunne dirigere politiet i den rigtige retning.

Føreren af bilen var en 45-årig mand fra Stege, som blev anholdt. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at han virkede fuld, og han derfor blev sigtet for spirituskørsel og da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

En 30-årig mand fra Askeby, som han var sammen med, var tilsyneladende utilfreds med politiet og gav betjentene en fuckfinger. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og da han skulle forlade stedet, råbte han efter politiet og viftede endnu en gang med langemand.

Betjentene anholdt den 30-årige og sigtede ham for endnu en gang af have overtrådt ordensbekendtgørelsen, og han blev taget med til politistationen i Vordingborg, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen en times tid senere.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.