BAUHAUS opfører nyt byggevarehus i Valby
Nyt byggevarehus i Valby åbner i starten af 2017. PRFoto: Bauhaus.
Nyt byggevarehus i Valby åbner i starten af 2017. PRFoto: Bauhaus.
I starten af 2017 har Gør det selv-folk, håndværkere og haveentusiaster i Valby og omegn et nyt sted at tage hend, for da åbner Bauhaus nemlig varehus i Valby. Når det nye byggevarehus står færdig, vil det skabe op mod 150 nye arbejdspladser i lokalområdet. Børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev markerer byggestarten med grundstensnedlæggelse den 11. maj.

Det nye byggevarehus byder på 13.000 kvadratmeter butik og havecenter og Proff-afdeling.

– Vores nye byggevarehus kommer til at ligge i forbindelse med Valby Idrætspark. Med en placering centralt i hovedstadsområdet kan vi bedre servicere vores kunder fra det indre København, Amager og selvfølgelig selve Valby, fortæller Mads Jørgensen, der er administrerende direktør i Bauhaus.

I forvejen har Bauhaus blandt andet byggevarehuse i Glostrup, Ishøj og Roskilde. Derfor ser Mads Jørgensen et stort potentiale i placeringen i netop Valby, som er tættere på København, og dermed også tæt på et stort kundegrundlag.

– Områder som Sydhavnen og Ørestad er i en rivende udvikling lige nu. Samtidig bor der en del villaejere i selve Valby og Hvidovre, og det gør placeringen af vores nye varehus tæt ved motorvejen og Sjællands-broen helt optimal, forklarer han.

Udover et havecenter og varehus kan lokalsamfundet ifølge direktøren også se frem til flere arbejdspladser i 2017. I alt forventer Mads Jørgensen, at det nye byggevarehus vil skabe cirka 150 nye arbejdspladser fordelt på fuld- og deltidsstillinger.

Børne- og ungdomsborgmester lægger grundstenen
Det bliver København Kommunes Børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev, som tager det første lidt utraditionelle ’spadestik’ til det nye varehus onsdag den 11. maj kl. 11.15. Her vil der være en grundstensnedlæggelse, hvor borgmesteren, sammen med den administrerende direktør, vil nedstøbe et jernrør i bygningens fundament. Røret indeholder som regel dagens lokale avis, bygningstegningerne og tidens pengesedler.

– Grundstensnedlæggelsen er en god måde at fejre starten på det nye byggeri. I stedet for at tage det første spadestik har vi valgt at markere den særlige dag på en lidt anderledes måde, og det er blevet en god tradition, når vi opfører et nyt Bauhaus, siger Mads Jørgensen.

Byggeriet af Bauhaus i Valby gik i gang umiddelbart før jul, og byggevarehuset forventes at åbne i starten af 2017.

123456789

Skriv et svar