19-årig kvinde dømt: Opdigtede massevoldtægt

En 19-årig kvinde fra Skælskør er ved Retten i Næstved blevet dømt for falsk anmeldelse i en sag, hvor hun påstod, at hun var blevet voldtaget af flere mænd. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Den unge kvinde ringede, ifølge Ekstrabladet.dk, til politiet natten til fredag d. 13. februar i år og fortalte, at tre til fire mænd havde voldtaget hende. Politiets efterforskning endte med, at en mand blev sigtet for at have medvirket til massevoldtægten.

Men det viste sig, at kvinden rigtig nok havde haft sex med mandne – men at det var sket frivilligt. Det erkendte hun i retten i går, hvor dommeren idømt hende 20 dages betinget fængsel for at have foretaget en falsk anmeldelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.