Næstved ruller den røde løber ud for jobsøgende
Tirsdag indvies JobStart. PRfoto: Næstved Kommune.
Tirsdag indvies JobStart. PRfoto: Næstved Kommune.
Der er både jobs og jazz på menuen, når Center for Arbejdsmarked i morgen indvier JobStart; den nye fælles indgang for jobsøgende borgere i Næstved Kommune.

Gæsterne kan meget vel få lidt mere end en friskbrygget kop kaffe, lidt godt til ganen og prisbelønnet jazzmusik ud af besøget hos JobStart i morgen.

Center for Arbejdsmarked har nemlig inviteret en række lokale arbejdsgivere til at deltage med en stand under indvielsen, så jobsøgende borgere kan høre mere om jobmulighederne i de lokale virksomheder og potentielt så frø til deres næste job:

– Udover at vi selvfølgelig gerne vil indvie vores nye lokaler med manér, vil vi også gerne sætte fokus på det, det hele drejer sig om: Nemlig at hjælpe vores borgere i job – og skaffe virksomhederne den arbejdskraft, de har brug for, siger arbejdsmarkedschef i Næstved Kommune, Kim Them Serup og tilføjer, at alle er velkomne til at kigge forbi.

Indvielsen af JobStart finder sted i Rådmandshaven 20, tirsdag 16. september kl. 10.30-11.30.

Total makeover
Den nye fælles indgang for jobsøgende borgere i Næstved Kommune er ikke kun rykket fra Jernbanegade 12 til Rådmandshaven 20. Modtagelsen har også gennemgået en total makeover: Meterhøje træer er flyttet indendørs. Overalt står blå, borgervenlige bænke klar. Og ved modtagelsen venter Rådmandshavens nye floor walker, der besvarer spørgsmål og hjælper besøgende med at finde vej til deres ærinde.

Målet har været at skabe nogle nye rammer, der gør fordommene om jobcentrenes institutionelle ventesale til skamme:

– Vi har lagt vægt på at skabe nogle indbydende omgivelser, hvor man med det samme mærker, at man bliver taget seriøst. Og så har fokus været at skabe bedre arbejdsvilkår for medarbejderne, men også for borgerne, der gerne må opfatte JobStart som en midlertidig arbejdsplads, de kan bruge til at søge job, siger Kim Them Serup.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.