26. april 2024

Rødby: En 50-årig mand fra Sakskøbing blev i går eftermiddag anholdt i Holeby, efter at han havde været impliceret i flere færdselsuheld på sin vej fra Rødby.

Den 50-årige er sigtet for flere forhold, og det overvejes i øjeblikket, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Politiet fik klokken 17.14 anmeldelse om, at der var sket et færdselsuheld på Sædingegårdsvej ved Holeby. Her var den 50-årige kommet kørende mod vest, og da han overhalede en anden bil, blev sidespejlet revet af den anden bil. Den 50-årige mistede kort efter herredømmet over sin bil, som kørte ud på marken og rullede rundt i sneen flere gange. Et vidne, som kom i modsat retning, standsede. Det var en 59-årig mand fra Nakskov, der var kørende i en Nissan firehjulstrækker. Den 50-årige – som var i selskab med en ikke særlig venlig hund – var ikke umiddelbart kommet noget til ved uheldet, men han virkede både påvirket og usammenhængende og truende. Det lykkedes ham efter lidt tumult at komme ind bag rattet i Nissanen, som han så stjal og satte kursen mod Holeby.

Den 59-årige havde haft en pung med et kontant beløb med i sin bil, og det viste sig efterfølgende, at pungen var fjernet fra bilen.

Undervejs ramte den 50-årige endnu en bil med så stor kraft, at Nissanen mistede et forhjul, men den kunne alligevel fortsætte til Østervej i Holeby. Her blev han anholdt af politiet i et hus, som han havde tiltvunget sig adgang til.

Den 50-årige blev anholdt og taget med til politistationen i Nakskov. Han er sigtet for spirituskørsel, for at forvolde fare for liv eller førlighed, for ulovlig tvang, for brugstyveri af Nissanen og for tyveri af kontanterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.