Drikkelag endte i knivstikkeri

København: Søndag eftermiddag endte et drikkelag i en lejlighed på Peter Sabroes Gade med uoverensstemmelser og knivstikkeri.

En mand blev stukket i maven med en kniv. Ifølge Københavns Politi var skaderne ikke livstruende.

Politiet kalder de nærmere omstændigheder over hvad der skete ‘noget forvirrende’, men den sårede person var involveret i et håndgemæng med en anden person. Under dette håndgemæng havde den den sårede slået modparten i hovedet med en flaske, hvorefter slagsmålet fortsatte med knyttede næver.

På et tidspunkt hentede den sårede en kniv i køkkenet og han stak ud efter modparten – og ramte ham med kniven – da denne stod i opgangen. Han fik vristet kniven fra den sårede, og herefter opstod der igen håndgemæng mellem de to, og herunder blev den den sårede så stukket i maven med kniven.

På baggrund af vidneforklaringer og forklaringer fra de involverede har politiet besluttet sig for at fremstille den sårede i Dommervagten med henblik på varetægtsfængsling. Fremstillingen vil ske in absentia, da han fortsat er under behandling på hospital.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.