Drikkelag endte i knivstikkeri
København: Søndag eftermiddag endte et drikkelag i en lejlighed på Peter Sabroes Gade med uoverensstemmelser og knivstikkeri.

En mand blev stukket i maven med en kniv. Ifølge Københavns Politi var skaderne ikke livstruende.

Politiet kalder de nærmere omstændigheder over hvad der skete ‘noget forvirrende’, men den sårede person var involveret i et håndgemæng med en anden person. Under dette håndgemæng havde den den sårede slået modparten i hovedet med en flaske, hvorefter slagsmålet fortsatte med knyttede næver.

På et tidspunkt hentede den sårede en kniv i køkkenet og han stak ud efter modparten – og ramte ham med kniven – da denne stod i opgangen. Han fik vristet kniven fra den sårede, og herefter opstod der igen håndgemæng mellem de to, og herunder blev den den sårede så stukket i maven med kniven.

På baggrund af vidneforklaringer og forklaringer fra de involverede har politiet besluttet sig for at fremstille den sårede i Dommervagten med henblik på varetægtsfængsling. Fremstillingen vil ske in absentia, da han fortsat er under behandling på hospital.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.