27. april 2024

Næstved: Et ældre ægtepar på Ndr. Farimagsvej i Næstved var lørdag eftermiddag udsat for et tricktyveri.

En kvinde ringede på hos ægteparret, og under påskud af at komme fra hjemmeplejen blev kvinden lukket ind i lejligheden. Mens hun afledte parrets opmærksomhed lykkedes det for en medgerningskvinde at komme ind i lejligheden, og ægteparret anede uråd, da der pludselig var to fremmede kvinder til stede i lejligheden. De fik dem gennet ud, men opdagede efterfølgende, at der fra en skuffe i et værelse var stjålet to halskæder i henholdsvis sølv og guld og to guldarmbånd.

Kvinderne beskrives som:

A: ca. 20-25 år, omkring 160 cm høj, meget kraftig, med stor barm, let mørklødet, sort, løsthængende hår til skulderne, iført beige t-shirt med mærke på, mørke bukser og en sort jakke. Hun talte dansk med tydelig accent.

B: ca. 20-30 år, ca. 165 cm, spinkel af bygning, mørklødet, iført en sort jakke med hætten over hovedet, mørke bukser og sorte strik handsker, muligvis med en blå kant ved håndleddet. B talte med tydelig accent.

To kvinder, der svarer til signalementet, blev senere lørdag – omkring klokken 18.40 – set i St. Kirkestræde i Øster-Ulslev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.