26. april 2024

Nykøbing F.: En person er blevet anholdt efter en epsiode med trafikvold i Nykøbing F. torsdag aften.

Efter en episode torsdag omkring klokken 23 på vejen fra Guldborg til Nykøbing F., hvor tre kammerater i to biler og på en motorcykel var blevet generet af en anden bilist, eskalerede situationen og blev til en voldssag.

De tre kammerater blev standset i lyskrydset ved Engboulevarden/Skovalleen, hvor den anden bilist, som var kørende i en VW Polo, kørte ind foran.

Fire-fem mænd sprang ud af Poloen, flåede døren op til den ene bil og slog løs på føreren, en 18-årig mand fra Sakskøbing. Motorcyklisten, en 19-årig mand fra Aalborg, blev slået på styrthjelmen, muligvis med et bat, og den sidste, en 18-årig mand fra Sakskøbing, fik også slag. Overfaldet varede kun et par minutter, og gerningsmændene forsvandt herefter i Poloen.

Umiddelbart efter kom en ophidset mand hen til de tre kammerater. Han var blevet kontaktet af sin bror, formentlig en af gerningsmændene, som havde fortalt, at han var blevet generet af de tre unge. Efter at have skældt ud, forlod den ophidsede mand stedet, men han blev kort efter anholdt af politiet på Engboulevarden. Der var tale om en 37-årig mand fra byen, som blev sigtet for vold. Han blev taget med til afhøring på politistationen i Nykøbing F- og løsladt igen klokken 02.45 i nat.

Politiet leder fortsat efter personerne fra VW Poloen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.