29. marts 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner i forbindelse med et rambuktyveri mod en urmager i Nørregade i Køge tidligt fredag morgen.

Politiet modtog anmeldelsen om rambuktyveriet kl. 04.48.

Flere gerningsmænd ankom i en bil til butikken kort forinden, hvor de bakkede en bil ind mod butikkens frontgitter ved brug af to europaller mellem bil og gitter. Beboere i ejendommen blev vækket af det høje brag fra påkørslen af gitteret. En beboer råbte gerningsmændene an, hvorefter mændene kørte fra stedet uden at stjæle noget. Bilen med gerningsmændene undkørte ad Nørregade mod nord.

Vidner beskriver to gerningsmænd på stedet, men der var formentlig en tredje mand, som kørte bilen. De to uden for bilen beskrives som:

A: Mand, 180-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Engelsk, Iført: Sort jakke med hætte med lys pels, som var trukket op over hovedet, lyseblå jeans og hvide sko., Medbragte: Papkasser og europapaller

B: Mand, Kropsbygning: Almindelig, Talte: Engelsk, Iført: Sort jakke med hætte med lys pels, der var trukket op over hovedet., Medbragte: Papkasser og europapaller.

Mændene var kørende i en mindre sølvgrå personbil med tildækket nummerplade.

Politiet kørte til stedet, hvor der var fri adgang til butikken. Indgangsdøren var knust og gitteret trykket ind for neden. Ejeren af butikken blev underrettet om indbruddet, og kom frem til stedet. Ejeren kunne ikke konstatere, at der manglede noget fra butikken.

Sagen efterforskes nu og politiet søger vidner i sagen. Borgere, der har bemærket noget i forbindelse med det grove indbrud, eller som har set de beskrevne personer eller køretøjet, som kan have skader på bagenden efter påkørslen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.