Rambuktyveri mod tøjforretning

Der lød et højt brag, da en bil kort før klokken to natten til søndag kørte ind i butiksruden til en tøjforretning i Nørregade i Køge.

Efterfølgende var tre mørkklædte mænd løbet ind i forretningen.

Braget fik flere borgere til at ringe til politiet og anmelde indbruddet.

Inden politiets ankomst til stedet var bilen og de mistænkte kørt fra stedet i bilen i nordlig retning ad Nørregade og herefter i ukendt retning.

Politiet kunne efterfølgende konstatere via vidneforklaringer og billeder fra videoovervågning, at en sort personbil af mærket VW Tiguan med nummerpladen CG64230 var blevet benyttet som rambuk, idet den blev benyttet til at ødelægge forretningsruden, så diverse mærkevaretøj kunne stjæles af de tre mistænkte.

Den anvendte personbil viste sig i forvejen at være meldt stjålet fra Valby om lørdagen efter tyveri af rette nøgle til køretøjet.

Politiet ledte efterfølgende efter både køretøjet og de tre mistænkte i Køge-området, men uden at finde hverken bilen eller de mistænkte.

Ejeren af butikken blev underrettet om rambuktyveriet, hvor et alarmselskab sørgede for midlertidig afdækning af den ødelagte forretningsrude.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der måtte havde set den stjålne bil i Køge-området før, under og efter rambuktyveriet i Nørregade, ligesom man også gerne modtager oplysninger om de tre mistænkte og mørkklædte mænd. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here