20. april 2024

Såby Fodbold fik lørdag besøg af Nykøbing IF på banen ved Såby Hallen i Serie 4.
Kasper Holst scorer til 0-1 på straffespark. Foto: Henning Lundhøj

Gæsterne fra Nykøbing S. bragte sig hurtigt foran på et straffespark efter blot tre minutters spil. Kasper Holt sparkede til bolden på pletten og sendte den ind i Såby-målet til 0-1.

Få minutter efter udbyggede Patrick Lindh føringen, da han gjorde det til 0-2 på et assist af Mathias Gawron.

Mathias Gawron var også involveret i kampens tredje mål, da Mathias Nyemann Nielsen med hans hjælp, scorede til 0-3 i 62. minut. Mathias Nyemann Nielsen var indskiftet blot to minutter før.

Med lørdagens 0-3 sejr over Såby Fodbold ligger Nykøbing IF øverst i den samlede stilling i sin pulje med 18 point.