5. oktober 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 23-årig mand fra Hårlev er blevet sigtet for narkokørsel efter et færdselsuheld på Roskildevej i Gl. Havdrup ved Solrød Strand.

Uheldet skete mandag eftermiddag kl. 17.45, da 23-årige kom kørende i en varebil ad Roskildevej mod nord på strækningen mellem Hastrupvej og Solrødvej. Af ukendte årsager var han på vej over i modsatte kørebanehalvdel. En modkørende bilist undveg ved at køre ud på cykelstien i sin højre side i kørselsretningen.

Bag den undvigende bilist, kom en 59-årig mand fra Herfølge kørende i en personbil, som blev strejfet af den 23-åriges bil trods en undvigemanøvre. Den 23-årige fortsatte sin kørte kørsel og endte til sidst med at påkøre et vejtræ.

Politiet oplyser, at ingen af parterne til skade ved uheldet.

En narkometertest af den 23-årige viste, at han kunne mistænkes for at være påvirket af kokain under kørslen, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Den 23-årige blev taget med til skadestuen, hvor han fik udtaget en blodprøve. Efter endt afhøring blev han løsladt. Han vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.