4. oktober 2023

Foto: Rolf Larsen

Klokken 07.48 lørdag morgen fik politiet en henvendelse fra en opmærksom borger, som undrede sig over en mands adfærd ved en varebil, der holdt på Hirsemarken i Borup ved Køge.

Manden var steget ud af bilen og havde lavet nogle mærkelige fagter, hvorefter han havde urineret op ad en hæk. Herefter havde han sat sig ind på førersædet, men havde tilsyneladende besvær med at få bilen til at køre.

Politiet kørte til området, hvor manden i mellemtiden havde forladt bilen og var gået derfra. I nærheden traf politiet en 39-årig, spirituspåvirket mand fra Borup, som man mistænkte for at have ført varebilen i spirituspåvirket tilstand. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Det var han ikke tilfreds med og blev udadreagerende, ligesom han nikkede en betjent en ”skalle” i brystet og kaldte politipersonalet for diverse nedladende ting.

Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til sagerne også om vold mod politipersonalet løslod politiet kl. 09.05 den 39-årige, med besked på, at han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Der gik dog kun fem minutter, så fik politiet henvendelser om, at en råbende mand gik ad Ringstedgade tæt på politistationen. Manden var udadreagerende og skabte utryghed.

Politiet fik igen kontakt til den 39-årige, som nu i medfør af politiloven blev frihedsberøvet og anbragt i detentionen, så roen og freden på gaden blev genoprettet.

Først på eftermiddagen var han faldet så meget til ro, at politiet vurderede, at det var forsvarligt at løslade den 39-årige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.