19. april 2024

Arkivfoto: Pixabay.com.

En 23-årig mand fra Frederiksberg blev fredag idømt ti års fængsel for besiddelse og videresalg af 14 kg narkotika.

Sagen har kørt som tilståelsessag ved Retten på Frederiksberg..

Den nu dømte blev anholdt af politiet i juli 2022, hvor han blev pågrebet på sin bopæl på Frederiksberg. Ved en ransagning af bopælen fandt politiet 6 kg kokain og 2 kg heroin.

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) havde op til anholdelsen haft interesse for en gruppe hollandske statsborgere, som mistænkes for at føre store mængder narkotika til Danmark i tysk indregistrerede biler. Tre gange i juni og juli blev den nu dømte observeret i møde med en af de mistænkte hollændere – sidste gang umiddelbart før politiet skred til anholdelse.

I december 2022 blev en 31-årig mand ved Retten i Lyngby idømt 13 års fængsel i samme sagskompleks. Den sag er anket og sagerne mod de hollandske statsborgere føres særskilt.

-Jeg er tilfreds med dommen. Det er politiets gode efterforskningsarbejde, der har banet vejen for, at retten i dag helt ubestridt kunne lægge til grund, at den dømte har været i besiddelse af store mængder narkotika. Dommen afspejler fint, at dette straffes hårdt, men også at den dømte selv har tilstået sin rolle. siger specialanklager ved NSK, Rasmus von Stamm.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.