Låsesmed slået i hovedet med mukkert

En låsesmed måtte torsdag formiddag køres til behandling på hospitalet efter han var blevet slået i baghovedet med en mukkert.

Nordsjællands Politi oplyser, at man klokken 9.45 fik en anmeldelse om det voldsomme overfald, som skete i en opgang på Ericavej i Gentofte i forbindelse med en uoverensstemmelse mellem en mand i 30’erne og låsesmeden vedrørende betaling for låsesmedens netop udførte arbejde.

Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor manden i 30’erne blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold, mens låsesmeden blev kørt på hospitalet for at modtage behandling for sine skader, idet han blandt andet havde fået en mindre flænge i baghovedet, ligesom han var hævet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.