Kaldte politiet “Fucking bøsserøve”

Hvis man har noget i lommerne politiet ikke skal se, så bør man nok holde lav profil, men det forstod en ung 16-årig fyr i Næstved åbenbart ikke.

Den 16-årige var natten til tirsdag blevet bortvist fra et værtshus i Jernbanegade og var tilsyneladende ikke særlig tilfreds for han råbte op og optrådte aggressivt. Politifolk på stedet bad ham dæmpe sig og forlade stedet, men det var han ikke modtagelig overfor, så han blev anholdt klokken 1.32 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Så kaldte han betjentene for “fucking bøsserøve”, hvilket bare betød, at han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen endnu en gang.

Da han blev undersøgt på politistationen, viste det sig, at han havde 9,9 gram cannabis og en stjerneskruetrækker på sig. Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenloven, inden han blev løsladt igen klokken 5.04.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at de sociale myndigheder er underrettet om sagerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.